Kocsmaturista Call - Mobil Fejléc
Kocsmaturista 2.0 Címlap

Kapcsolat

Üdvözlet a „Kapcsolat” menüpontban! Építsük együtt a Kocsmaturista jövőjét!

A szent küldetés minél jobban feltérképezni és minél érdekesebben és hasznosabban bemutatni Magyarország és a közelebbi-távolabbi külföldi országok, városok kocsmaéletét. Ezt a küldetést szerencsére eddig is sokan segítették, ötlettel, meghívással, helyi idegenvezetéssel, szállással, fuvarral és a kezdeti magányos farkas misszió egészen közösségi üggyé kerekedett. Ezt az eredményt nem érhettem volna el barátok, lelkes lokálpatrióták, az ügyem mellém álló kezdetben ismeretlen emberek támogatása nélkül. Nekik nagyon hálás vagyok. A minél teljesebb folytatáshoz ugyanígy szükségem a külvilág partnerségére.

Ha bármit is üzennél, ajánlanál (privát vélemény vagy javaslat, helyszínajánlás, témaajánlás, partnerség, hirdetés, felkérés, meghívás), akkor kérlek írj a kocsmaturista@kocsmaturista.hu-ra

Az esetleges hirdetések bevételét visszaforgatom a blogba.

Támogatásokat a következő formákban fogadom legszívesebben a minél teljesebb földrajzi feldolgozás érdekében (Budapesten és Zalaegerszegen kívüli helyszínekről):

Szállás: Ha szeretnéd, hogy beszámoljak a városod kocsmáiról, és van ehhez egy üres szobád egy vagy pár éjszakára (de is keress, ha nincs), keress meg E-mailben!

Fuvar: Ha rendszeresen vagy akár alkalmilag utazol távoli városokba autóval, amiknek a kocsmáiról szeretnéd, hogy beszámoljak és szívesen magaddal vinnél, keress meg E-mailben!

A KOCSMATURISTA TUDAT TERJESZTÉSE:

Kapcsolat a turizmussal: a blogon szívesen mutatom be a kocsmákat körülvevő városokat is kiegyensúlyozott módon és mértékben. Ha van egy kellemes kis/nagy város, jó kis kocsmákkal (eddigi jó példám Gyöngyös), ami szerinted nagyobb reflektort érdemelne, hívd fel rá a figyelmemet és megtaláljuk a hangját! Legyen ez magyar város, országrész vagy akár külföldi kisváros, ami egy szinte ismeretlen vagy a köztudat által méltatlanul hanyagolt titkos kincs (pl. Kutna Hora, Csehország) vagy egy külföldi nagyváros, ami többet nyújt annál, mint amennyit az emberek tudnak/gondolnak róla (eddigiek alapján példa erre Frankfurt).

Kapcsolat a külföldön élő magyarokkal: Tőletek különösen hasznos minden gondolatai / fizikai hozzájárulás, hiszen magyar szemszögből valamennyire megismerhettétek egy másik ország, város kocsmakultúráját, előmelegített terepen tudtok útba igazítani, hogy mire figyeljek. Köszönöm, ha megkerestek akár a gondolataitokkal, megfigyeléseitekkel is.

Ha kapcsolódó témákban alkalmilag vagy rendszeresen írnál az oldalra, keress meg E-mailben és megbeszéljük!

Ha sajtómeghívásokon alkalmilag szívesen fotóznál a szent ügy érdekében, keress meg E-mailben és megbeszéljük!

Ha szívesen posztolnál vagy böngésznél hangulatos kocsmákról képeket laza baráti hangnemben, közös érdeklődésű közegben, csatlakozz a Kocsmaturista Facebook csoportjához: https://www.facebook.com/groups/kocsmaturista/

Eddigi média szereplések:

Interjú az Észak-Magyarországban és Borsod Onlineban:

https://www.eszak.hu/interju/2018/10/19/a-lenyeg-a-poharon-kivul-van.eszak

Riport a delmagyar.hu-n:

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/budapest_utan_szeged_kocsmavilaga_a_leginkabb_figyelemremelto_-_meg_a_blogger_is_dicseri/2570366/

Bejegyzés egy kolozsvári blogban – Kiss Olivér blogja:

FOTÓRIPORT – Világ gasztronómiai nomádjai, egyesüljetek!

Riport az fmc.hu-n:

http://fmc.hu/2018/03/01/fehervaron-jart-a-kocsmaturista-igy-latja-varosunkat-egy-hivatasos-kocsmafelfedezo/

Interjú az Új Szóban:

https://vasarnap.ujszo.com/2017/11/02/a-vilag-sokkal-gazdagabb-a-kocsmai-tortenetektol

Drink Union blog:

http://drinkunion.hu/cikk/kocsmagyujto

Pécsma:

A legnagyobb kocsmaturista imádta Pécset

Rádiószereplések: Civil Rádió, Rádió Rock – Rockkocsma műsor, Dunakanyar Rádió

A stábom, akinek hálás vagyok:

Logó: Gutási Ádám

Borítókép: Molnár Ákos

Korábbi IT munkák: Varga Norbert Nonoo, Kocsis Attila

Alkalmi fotós partnerek: Borzavári Csaba, Dégay Péter

apowersoft iphone ipad recorder 1 4 6 4 crack

kinemaster download forpc

 kinemaster para pc