Kocsmaturista Call - Mobil Fejléc
Kocsmaturista 2.0 Címlap

A szponzorált tartalom a Kocsmaturista szerint

Az alapvető hozzáállásom a folytatásos kocsmatúrám elejétől fogva, és az is maradt, hogy minden meglátogatott vendéglátóhelyről, ami tetszik, szívesen írok mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, mert ez így indult, mert ez a szenvedélyem, szent ügyem és küldetésem, DE egy idő után egyre több megkeresést kaptam konkrét helyektől. Ennek nagyon örülök, annak már kevésbé, hogy annál is többet, mint amennyit hatékonyan meg tudok látogatni, és meg is tudok írni, anélkül, hogy az aktuális főküldetés sérülne. Ez pedig különböző települések kocsmaéletének bemutatója és tematikus gyűjtemények a közvetítése. Már az első etapban (2016-2020) sem csak hetek, hanem hosszú hónapok csúszásáról volt szó.

Az első koronazár után, 2021 április 24-én nyomtam egy újraindítás gombot, és most már az azutáni látogatásokat írom meg elsősorban. Az időrendet meghívásnál is igyekszem tartani, kivéve, ha a földrajzi közelség más sorrendbe helyezi az alkalmakat. Ha például Szegeden járok épp és van ott egy meghívásom, akkor nem hagyom ki, mert mondjuk egy győri invitálás előbb érkezett, ahova pedig később vagyok várható.

Kedves kocsmárosok, bartenderek, vendéglátósok, tulajok, ha bármelyiktőtöknek hasznos a gyorsabb bemutatkozás és megjelenés, fenntartom a lehetőséget, hogy első alkalom adtán meglátogatom és ha személyesen is küldetésemhez illeszkedőnek élem meg a helyet, akkor megírom elsőbbséggel munkaprojektként, a rászánt munkaidőm kompenzálásával.

Két fontos szempontom van:

  1. Nem a véleményem eladó. Ha valami nem tetszik vagy távol áll tőlem, inkább nemet mondanék a felkérésre. Szponzorálva nyilván nem írnék rosszat, de csak szponzorációért sose írnék jót.
  2. Nem célja ennek a lehetőségnek az extra nyerészkedés, de a ráfordított idő extra idő kompenzálása igen. És aki ezzel a lehetőséggel ér, a Kocsmaturista küldetést is támogatja, és egyúttal Róla is lehetnek mélyebb gondolatok, érdekes részletek, saját nyilatkozatok egy olyan oldalon, aminek ez a téma a fókusza és a mindene.

Ha további részletekről szeretnétek egyeztetni, a kocsmaturista@kocsmaturista.hu-n bármikor elértek, legfeljebb annyi csúszással rossz esetben, míg megtalálom a Spamek között a leveleteket!